Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Híres EMBEREKRŐL...

 Nehéz elhinni, de a forróvérű kolumbiai szépség korábban olyan gátlásos volt, hogy még fürdőruhára sem mert levetkőzni. Huszonévesen pszichiáterhez is járt kóros szégyenlőssége miatt.

Ma,végre tökéletesen jól érzi magát a bőrében. De hosszú út vezetett odáig, hogy Shakira gátlások nélkül meg merje mutatni a testét. A videoklipjeiben ma már erotikus tánccal hódító énekesnő évekig járt pszichológushoz, hogy végre ne küzdjön állandó önbizalomhiánnyal. "Állandóan szorongtam a külsőm miatt - vallja be az énekesnő. - Huszonéves koromban azon görcsöltem, hogy csúnya vagyok. Folyton azon keseregtem, hogy miért nem vagyok magasabb, miért nem hosszabb a lábam, keskenyebb a csípőm, kisebb a fenekem, vagy miért nem egyenes szálú a hajam. Olyan vagyok, mint a legtöbb nő: állandóan csak a hibát látom magamban, és korábban szinte megőrültem ettől."
 

- “Bevallom, piszok sok melóm van abban, hogy így nézzek ki. Nagyon oda kell figyelnem arra, mit eszem, és kőkeményen edzek. Minden nap sportolok valamit, futok, táncolok, vagy az edzőteremben izzasztom magam„ - vallotta Shakira.

Az énekesnő beismerte, betegesen rajong a csokiért, de hogy mennyire komoly a függősége, arra csak akkor jött rá, amikor a She Wolf című videoklipjére készülve szigorú diétába fogott.

"Szükségem volt egy teljes hónapra, hogy újra formába jöjjek. Táncoltam, edzettem és egy nagyon szigorú diétához kellett tartanom magam. Csak halat, spenótot és egy speciális, tofuból készült desszertet ehettem. Először életemben csokival és sütikkel álmodtam, és mindig könnyes szemmel ébredtem" - vallotta be a kolumbiai énekesnő, aki azt is elárulta, amint videoklipje elkészült, kárpótolta magát a sok önsanyargatásért.

 

"Amint befejeztük a forgatást, elmentem egy kávézóba Los Angeles-ben és együltő helyemben megettem öt szelet süteményt" - mesélte Shakira.


 

 

 

black-swan-mila-kunis-interview.png Mila-nak van egy heterochromia betegsége, ami azt jelenti, hogy különböző színűek a szemei (az egyik zöld a másik a barna egy színárnyalatával). Ez injekciók eredménye, amellyel zöld hályogot kezeltek, amit a szemébe kellett fecskendeznie.

 

otthonülős típus, ezért inkább a kényelmesebb viseletet választja, persze így is igyekszik törődni a stílusával

 

 

elmondása szerint nem nagyon foglalkozik a divattal, hanem próbál mindig szakadtabb, kényelmesebb ruhákba burkolózni, mivel neki ez a stílus közelebb áll a szívéhez, mint az olyan, ami mindig tökéletes, divatos ruhákból áll. Igaz, hogy Mila eléggé trehány személyiség, de azt még ő maga is elismerte, hogy azért bizonyos alkalmakkor nem illik otthoni ruhákban feltűnnie, így egy kicsit erőt is vesz magán.

  „A mindennapi viseletem edzőcipő, farmer, trikó és melegítőfelső. A melegítőalsókat is nagyon szeretem, képes vagyok abban elmenni vacsorázni. De megpróbálok sokkal többet törődni azzal, hogy éppen hogy nézek ki, de ha nem elengedhetetlen, akkor maradok trehány” – mondta el Mila.

 

A sztár még azt is elmesélte, hogy a munkája terén nem olyan trehány, mint a hétköznapokban: „Öt hónapba telt leadni azt a 6 kilót, és csupán órákba visszahízni. Kész csoda, hogy milyen gyorsan ment. Mielőtt befejeztük a forgatást, de felvettük az utolsó jelenetet, amiben táncolnom kellett, hazarohantam és magamba tömtem egy hatalmas tál makarónit sajttal. De miután visszatértem a rossz táplálkozáshoz, azok után, hogy hónapokig nagyon fegyelmezetten ettem, a gyomrom nehezen állt vissza. Amikor végeztünk, mielőtt gépre szálltam hazafelé, bevásároltam egy kínaiban, aztán amikor leszálltam Los Angelesben, bevágtam magam a kocsiba, azonnal egy autósbüfé felé vettem az irányt, mindenből duplát, szupert, dupla-duplát kértem, és közben folyamatosan döntöttem magamba a szénsavas üdítőket. Nagyon jól esett.”

 

natalieportman.jpgÚgy érzem magam mint egy bohóc, ha erős rúzst használok. A sminkesek arra ösztönöztek, hogy hogy erősebb sminket használjak, de másnak érzem magam tőle. Dolgozom az ügyön" – mondta a színésznő az InStyle magazinnak. A friss Oscar-díjas Portman egyébként a Dior legújabb illatának az arca, és a reklámfotókon is egészen természetesnek tűnik a sminkje.

 "Aki mindig ugyanabban a szűk környezetben mozog, annak nincs honnan, miből merítenie. Elképzelni egész más, mint megélni. Járom a világot, figyelem az embereket, beszélgetek, szívom magamba az élményeket és a tapasztalatokat. Amerikában nőttem fel, és hamar rájöttem, hogy leragadtam egy szellemi csapdában és békaperspektívából nézem a világot"

- mondja Natalie Portman, aki nagyon fiatalon úgy döntött, Hollywoodban érdemes dolgozni és New Yorkban érdemes lakni. De ezt a két életet nem könnyű egyeztetni és nem is annyira fizikai, mint inkább lelki értelemben.„Úgy élek, mint egy vándorcigány”

 

Huszonhét éves, de időnként úgy fest, mintha a középiskolába igyekezne - Hátrafogott, egyszerű frizurával, napszemüveggel, hátizsákkal és lazán öltözve úgy fest, mint egy iskoláslány. Nem tűnik többnek tizenhatnál...

Natalie azonban nem véletlenül viselte a nem túl nőies, mosolygó fejet ábrázoló pólót - A színésznő ugyanis csatlakozott egy kezdeményezéshez.

Ezúton is népszerűsíti a "MakingOf" oldalt, mely az emberek hozzáállását, nézeteit igyekszik átformálni és mindennapjaikat kissé vidámabbá tenni.

 

 

 

 Jessica Alba imagescajd574m.jpg

Gyerekkorában totál kilógott a sorból. És a tény, hogy az Air Force-nál dolgozó apja miatt állandóan költözniük kellett (12 éves koráig 11 iskolába járt), azt jelenti, hogy sosem volt a háta mögött egy stabil baráti kör, amire támaszkodhatott volna. Az is sokat rontott a helyzetén, hogy állandóan betegeskedett. Jessicának tüdőgyulladása, vese- és vakbélműtéte volt, kivették a manduláját is. „Szinte minden időmet kórházakban töltöttem, ami azt jelenti, hogy –egyfolytában– egyedül voltam az álmaimmal” – idézi fel. De nem pont az volt a célja, hogy bálkirálynő legyen. Jessica ma divatikonnak számít, ám kislányként csak egy szuperhősköpenyre vágyott. „Teljesen elvoltam a saját kis világomban. Azt képzeltem, hogy tudok repülni, és gonosz mutánsokkal harcolok, mert jólesett azt hinni, hogy bármire képes vagyok.”

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 104242
Hónap: 1270
Nap: 27