Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


innen-onnan

 Ne hagyd, hogy az emberek átgázoljanak rajtad! (...) Ez a te életed. Ha kell valami, merj lépni, és kapd el, mert senki nem fogja tálcán eléd hozni azt, amire vágysz. A jókislányok mindig a második helyre szorulnak.

Az ember várja a váratlant, és hisz a csodában. Aztán idősebbek leszünk, és az ártatlanság szertefoszlik. A való élet az álmok útjába áll, és ránk zuhan a felismerés, hogy nem válhatunk azzá, amivé akartunk; hogy talán meg kell elégednünk egy kicsit kevesebbel is. Miért adjuk fel a hitet önmagunkban? Miért hagyjuk, hogy tények és számok, vagy bármi más irányítsa az életünket az álmokon kívül?

teen-shopping.jpg“ Mikor 18 éves vagy, és először kell döntened az életed további alakulásáról, szerencsés esetben tovább látsz a cipőd orránál, nem sokkal, csak egy kicsit.„

 

"Kérdezem a boltban: mennyibe kerül ez a táska? A Jil Sander eladójának válasza: uram, ha önnek fel kell tennie ezt a kérdést, akkor biztosan nem tudja megfizetni. Bakker!" (Bryan Grey-Yambao)

 

"Őrült álmom volt múlt éjjel. Nem emlékszem rá pontosan, de azt tudom, hogy rengeteg Dior Homme ruha volt benne." (Bryanboy)

 

"Hallom, hogy suss, suss, suss Bryanboy, suss, suss, suss..Legszívesebben odaszólnék, hogy hé, itt vagyok, hallom, hogy rólam sutyorogtok." LOL

 

"Ha biztosra akarsz menni, hogy a nagy Ő jön veled szembe az utcán, akkor ne sminkeld ki magad, sőt lehetőleg hajat se moss."

 

"Amint az ember elkezd azzal foglalkozni, hogy mit gondolnak róla, azonnal elfelejt önmaga lenni." (Chester - Linkin Park)

 

diesel-be-stupid-ss10-33.jpg

"Egy-két poszteren annyira másképpen nézek ki, hogy nem ismerem fel saját magamat. Kész csoda, hogy a rajongóim rám ismernek!" (Christina Aguilera)

 

"Férfiakkal egyenesen beszélni? Ugyan már! Ez olyan, mintha 3 vadidegent akarnék egyszerre meggyőzni. Lehetetlen! "(Jennifer Lopez)

 

"Sokan azt hitték, hogy a Let Me Blow Your Mind klipjében terhes vagyok. Pedig csak két hamburgert nyomtam be a forgatás előtt." (Gwen Stefani - No Doubt)

plet.gif

 

"A mamám mindig velem viteti le a szemetet. Egyszerűen nem akarja, hogy elszálljak." (Wyclef Jean - Fugees)

 

"Szívesen járok repülőterekre, ahol ázsiai turistákat szólítok le. Elviszem őket az IKEA-ba, és beadom nekik, hogy ott ingyen lakhatnak..." (Jim Carrey)

 

"Claudia Schiffer dögunalmas. Csak azért kértük fel az Uptown Girl című klipünk főszerepére, mert tudtuk, hogy ingyen elvállalja." (Bryan - Westlife)

 

"Szerintem engem csak az evolúciós ösztön hajt előre, a fejlődésre való hajlam, úgyhogy nincsenek kimondottan karrierista álmaim" (Julia Roberts)

 

 "Nem arról van szó, hogy nincs stílusom, csak egyszerűen még nem találtam meg." (Mary-Kate Olsen)

 

tumblr_kwhzl40m6z1qzn5apo1_500.jpg


 "A Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam..."

 

"Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs."

 

 "A világ legnagyobb felfedezéseit olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz, hogy tudják, hogy az adott dolog lehetetlen."

 

 


"Azt hiszem természetes, hogy fiatal korában az ember kinéz magának valaki akihez hasonlítani szeretne. Én Elisabeth Taylor és Ingrid Bergmann keresztezése akartam lenni..."

 content_files__diesel_be_stupid_ad_campaign_01---500_323.jpg

 

"Gyerekként arra tanítottak, hogy sose hívjam fel magamra a figyelmet, ne keltsek feltűnést, mert az rossz modorra vall...Aztán ezzel kerestem a kenyeremet."     

 

 

"Imádom a házasságot. Hatalmas dolog megtalálni azt a különleges embert, akit egész hátralevő életedben bosszanthatsz."( Rita Rudner)

 

shopping-san-francisco3.jpg

f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki vegye elő és merje használni a maga józan eszét - mindenkor

Tegyük félre a pozitív vagy negatív elfogultságot, a válogatás nélküli hiszékenységet és a szemellenzős elutasítást; legyünk nyitottak, de kritikusak."

 

 "Az mindegy, hogy fiú lesz e vagy lány, csak az számít, hogy jó géneket örököljön."

 

 

 Renée Zellweger: "Túl vagyok egy szakításon és jelenleg nincs senkim. De mindent megteszek, hogy mielőbb megtaláljam a jövendőbeli exférjemet."

 

 

"Edie öt negyvenötre megy majd, tehát a mellei öt harmincra érkeznek.."

 

"Egy baba úgy vonzza a csajokat, mint egy végkiárusítás."

 

"A munkához úgy kell hozzá állni, hogy más is hozzá férjen"

 

tumblr_liynm12pcv1qenn6io1_500.jpg

 

"Néz,mint borjú az új apura."

 

"A kocka elvan vesztve"

 " Aki keres, az rájön, hogy ellopták"

 

stupid_genius_17.jpg

 

 

 

 

rman7269l.jpg

 

 

 "Én vagyok az otthonülők szóvivője." Blake Lively

 

 

"Felesleges ajtóstól rontani a házba, mindennek eljön a maga ideje." Jennifer Lopez

 

lepagewoodfiller1996.jpg

"2 kontinensen 3 helyen lakom, utazás előtt mindig lefényképezem a szekrényem, hogy tudjam melyik cipőm hol van."

 

beautiful-wardrobe.jpg

 

7314980-beautiful-woman-sitting-at-home-and-shopping-with-laptop-and-credit-card--indoors.jpg

Ha legközelebb kutyám lesz, már pólyás korában magamhoz veszem, így aztán jó sok időm lesz elveszíteni.

Egy öreg buddhista szerzetes, akivel Indiában találkoztam, azt mondta nekem, hogy maguk európaiak a legfegyelmezetlenebb emberek, akikkel valaha találkoztam, mert állandóan az irrealitásban bolyonganak. Vagy a múltjukon rágódnak, ami irrealitás, mert már nincs, vagy a jövőjükön elmélkednek, ami a másik irrealitás, mert még nincs. Ahelyett, hogy teljes intenzitással megélnék a jelent, amely közben valahogy elmúlik, elszalad.

A veszteség is lehet néha nyereség.

Több milliárd év múlva, amikor a Nap kezd eltűnni, a Föld is egyre rosszabb helyzetben lesz, végül a Hold és a Föld is eltűnik. Ez az egész világ az ürességből jött, és visszatér az ürességbe. Ez lejátszódhat egyetlen pillanat alatt, tarthat addig, amíg a füvön megmarad a harmat, vagy akár sok száz kalpát is igénybe vehet. De végső soron minden ugyanúgy zajlik le. Minden felmerül, egy ideig megmarad, majd hanyatlásnak indul, és elenyészik. (...) Mindenütt láthatod, ahová csak nézel.

Amikor gyerekek vagyunk, a szüleinket használjuk mérceként, hogy eldöntsük, mennyire rossz a helyzet. Ha nagyot esünk, és megütjük magunk, de még nem tudjuk eldönteni, hogy fáj-e vagy sem, egyből a szüleinkre nézünk. Ha rémülten rohannak felénk, sírni kezdünk. Ha csak nevetnek, és megcsapkodják a gonosz földet, akkor feltápászkodunk, és tovább játszunk. (...) A szülők az érzelmek fokmérői a gyerekeik számára, és ennek dominó-hatása van.

Az élet megy tovább, csak annak nem, akinek búcsút intettünk. Az emberek jönnek és mennek, és mindannyian tudjuk jól, hogy ez így megy, mégis annyira kétségbeesünk, amikor megtörténik. (...) Az életben az egyetlen bizonyosság a halál. Ez az egy biztos; az életnek ez az egy feltétele az, amivel kapcsolatban nem tévedhetünk; mégis, gyakran összetörünk tőle.

 - Én milyen vagyok?
- Jó kérdés... hmm, szerintem te egy hagymára hasonlítasz. (...) Azért emlékeztetsz hagymára, mert neked is sok réteged van, és ahogy múlnak az évek, mindig lehámozódik egy. Szerintem sokkal több minden van benned, mint azt az emberek gondolnák.

Minden pörög körülöttünk... az ember úgy érzi, legszívesebben azt üvöltené, "ÁLLJ"! Hogy körbenézhessen, egy-két dolgot rendjén kicsit átrendezzen, azután minden folytatódhat tovább.

 Még mindig körbenézek, hogy ki segít rajtam, és remélem, hogy valaki megveregeti a vállam, vagy a fülembe súg egy jó tanácsot. De senki nem viszonozza a pillantásom. Úgy tűnik, rajtam kívül senki más nem forgolódik, hogy ellesse valahonnan, mi a teendő. Miért érzem úgy, hogy én vagyok az egyetlen, aki össze van zavarodva, és aggódik amiatt, hogy jól döntött-e, hogy merre tart? Bármerre nézek, az emberek egyszerűen boldogulnak a dolgaikkal. Lehet, hogy csak utánoznom kéne őket.

Vicces olyan dolgokat csinálni, amelyek általában ritkán történnek meg a való életben.

Félt hinni... Félt, mert amikor hitt, a reményeit mintha zászlóként a magasba vonták volna, hogy mindenki lássa, ahogy a szélben lobog. Aztán erős szelek, viharok jöttek, csak azért, hogy a zászlót elrongyolják, szétszakítsák... és végül lehúzzák.

Hiszem, hogy mindenben van valami jó, ezért úgy gondolom, ha nem kellene elhagynom a legjobb barátaimat, akkor nem szerezhetnék újakat. Új barátok szerzése pedig messze a legnagyobb kedvencem.

Csak a gyerekek tudják pontosan, mi folyik a világon. Jobban látnak, mint a felnőttek, jobban hisznek, őszinték, és mindig, de mindig megmondják, hol a helyünk.

Életében először akkor hagyta el a házat tele táskákkal, azzal az elhatározással, hogy karácsonyig vissza sem tér. (...) Mindig azt hitte, hogy megkönnyebbülés és izgalom járja majd át, amikor elmegy, de amikor végül a taxi eltávolodott, elszakítva a köldökzsinórt, ami idekötötte, rettegést és aggodalmat érzett. Nem attól félt, ami előtte állt, hanem attól, amit maga mögött hagyott.

Nem bűn többre vágyni, mint amennyit felajánlottak.

Igazad van, józan eszem az nincs. Nem akarok abban hinni, amiben mindenki más. Megvannak a magam gondolatai, olyan dolgok, amiket nem tanítottak, amiket nem könyvből olvastam. Tapasztalatból tanulok. Te... te viszont félsz bármit is átélni, így aztán megmarad a józan eszed, de másod semmi.

Az asszony viselkedjék úgy, mint egy feleséghez illik, az otthona pedig legyen otthon. Ha máson jár az esze, ne menjen férjhez.

 Van az úgy, hogy senki se vár,
Visz az út, ahol senki se jár.
Van az úgy, hogy akad egy hely,
Ahol végül otthon leszel.

kids-moving-house-bill4.jpg

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 114747
Hónap: 610
Nap: 14