Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lafayette

 

scream.jpg

Párizs szívében, nem messze a Operaháztól, a Haussmann boulevard 40. szám alatt áll egy díszesen kivilágított épület. Világhírű, mégis sok turista csak elrohan mellette, miközben a Concorde térre, a Montmartre-ra vagy a város más látnivalójához siet. Pedig érdemes megállni: a Lafayette luxusáruház számos csodát rejt.

Galeries Lafayette-t szintén a századfordulón alapították, ahol mindig a legújabb méterárut, csipkét, szalagokat és csecsebecséket árultak. Az áruház kínálata folyamatosan bővül, amire szükség is van, hiszen forgalmát tekintve a világ első nagyáruháza.

 

lafayette-marijuana-regulations.jpg

A Lafayette Hommes részleg férfiak, a Mode Femme hölgyek számára kínálja a párizsi divat és a francia elegancia legjavát. Az áruházban naponta legalább egyszer divatbemutatót is láthatunk, ezekre általban a legfelső szinten található Salon Opéra-ban kerül sor. A Lafayette Gourmet Párizs egyik legkülönlegesebb élelmiszerüzlete: a választék a kényes ínyencek igényeit is kielégíti. Az emeleteken egymást érik az exkluzív butikok: Cartier, Prada Sport, Valentino és Yves Saint Laurent csak néhány név a bőséges listáról. A háztartási termékek és elektronikai cikkek szintén nem hiányoznak a kínálatból.

A Lafayette legegyszerűbben metróval közelíthető meg, melyről az Operaháznál vagy a Chaussee d'Antin - La Fayette állomáson célszerű leszállni. Az áruház hétfőtől szombatig várja a látogatókat: nyitás minden nap 9:30-kor, zárás 7:30-kor, kivéve csütörtökön: akkor este kilencig tobzódhatunk a párizsi luxusban.

 

galerie_lafayette_innen_gross.jpg

 

 

 

galeries-lafayette-shop1.png

 

lafayette.jpg

 

scream2.jpg

 

 

 I want to go there!

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 87828
Hónap: 1382
Nap: 48