Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ViRgIn

 love-horoscopes-virgo-the-virgin-4.jpg

FUNNY FUNNY FUNNY                  ----->          DOWN

 

imagescaqjl1bt.jpg

Milyen típusú utazást kedvel? A Szűz nem szeret tipikusan utazni, mert ennél szorongóbb. Ám ha mégis utazásra adja a fejét, akkor olyan utat fog választani, aminek minden kis részletét megtervezheti.

Mire készüljön fel egy Szűz, ha utazik? Inkább mire ne? A Szűznél nincs olyan, hogy nem készül fel valamire. Ha mégis ilyen problémával szembesül, persze meg tudja oldani, hiszen precízsége és rutinja kiváló problémamegoldóvá avanzsálja őt. Illetve csak avanzsálná, hiszen mindez szertefoszlik, ha a váratlan gubanctól pánikolni kezd. Mivel ezt a pánikot nem mutatja kifelé, ezért utastársai erről mit sem tudnak. Lehet, hogy ilyenkor érdemes megosztania a Szűznek az aggodalmát a többiekkel, és máris rájön, hogy nem gond, ha nincs pisztáciafagyi a helyi fagyizóban – akkor inkább válasszon helyette epret. Ettől még nem dől össze a világ. Lazuljon egy kicsit, elvégre a nyaralás erről szól.

Mire készüljünk fel, ha egy Szűzzel utazunk? Ne lepődjünk meg, ha komplett Excel-táblázatot rak össze az utazás előtt, és több verziót is készít különböző eshetőségekre. Többet fog tudni az adott helyről, mint a 6 éve kint élő idegenvezető, és abban is biztosak lehetünk, hogy ismeri az összes úticélról szóló honlapot. A kisebbeket is. Akik nem ismerik a Szűz szülöttet az utazás előtt, kevésbé valószínű, hogy életük legizgalmasabb útitársaként emlegetik majd őt. Egy Szűz ugyanis nem igazán vicces, elég kimért és nem ő az, akivel minden második este le lehet részegedni. Azonban számos jó tulajdonsága is van, és akik ismerik, könnyen megszeretik őt, mert rájönnek, hogy igenis vicces lehet néha a maga módján, és nála megbízhatóbb útitárs nem létezik. Biztos, hogy ha másnál nem, akkor nála lesz mini varrókészlet, hajszárító, egész kis gyógyszertár, esetleg legalább háromféle útikönyv.

A Szűz jegyhez tartozó országok: Horvátország,

 

horvatorszag.jpg

 Törökország,

 

istanbul.jpg

Svájc

 

svajc.jpg

Nyugat-India

 

west-india1.jpg

Irak

 

irak.jpg

Kréta

 crete-greece-sitia.jpg

Brazília

 brasilia.jpg

Antillák

 antillak.jpg

Mezopotámia

 mezopotamia.png

Norvégia

 

norvegia-oslo-22271.jpg


A Szűz jegyhez tartozó városok: Párizs,

 

paris_sightseeing.jpg

Basel,

 

basel.jpg

Heidelberg

 

heidelberg.jpg

Riga,

 

riga2.jpg

Strassbourg

 

utazas_strasbourg_1256119222.jpg

Lyon,

 

lyon_1246273518.jpg

Toulouse,

 

toulouse.jpg

Boston,

 

boston-at-dusk1.jpg

Jeruzsálem,

 

jeruzsalemszentfold.jpg

Bagdad,

 

bagdad.jpg

Berlin,

 

berlin.jpg

 

Lisszabon,

 

lisszabon_3.jpg

Athén,

 

athen.jpg

Korinthosz,

 

korinthosz.jpg

a fürdővárosok többsége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 91166
Hónap: 1264
Nap: 14